История Новини Статии Настаняване Галерия Справочник Карта Музеи Фестивали Контакт English

Как да направите обекта си ВИП

Бъдете пред конкуренцията - покажете обекта си на повече потенциални клиенти

ЗАЩО ДА НАПРАВИТЕ ОБЕКТА СИ ВИП?

Обектите, които имат сигнатура ВИП, излизат най-отгоре на страницата с хотелите и обявите, а един ВИП обект, избран на случаен принцип, се появява на всички страници (с изключение на страницата с хотелите) в колоната под новините. Така разглеждащите сайта най-вероятно ще посетят първо вашия сайт, което увеличава вероятността да направят резервация точно при вас. Показването на един обект, избран на случаен приинцип, на всички страници на сайта, увеличава посещенията на вашия сайт, тъй като сайта ви ще бъде забелязан от хора, които четат други страници на сайта, а не само страницата "Хотели". Освен това, има много хора, които се самоопределят като ВИП персони, и харесват всичко, що е малко по-специално. И не на последно място, сайтът на вашия обект получава директен линк от всички страници на сайта, вкл. главната страница, което води до по-висок рейтинг на сайта ви в Гугъл и съответно по-добро позициониране в резултатите на търсачките.

КОЛКО СТРУВА ДА НАПРАВИТЕ ОБЕКТА СИ ВИП?

След 10 години напълно безплатно промоциране на всички обекти в Жеравна, решихме да предложим платена услуга за тези, които искат да получат още по-добро представяне в сайта.
Цената за това е:
- 150 лева за 6 месеца
- 250 лева за 1 година
Посочените цени са без ДДС!
Сумата се заплаща по банков път по сметка на "Линоарт" ЕООД след издаване на данъчна фактура.

КАК ДА НАПРАВИТЕ ОБЕКТА СИ ВИП?

За да направите къщата, хотела или ресторанта си ВИП, просто се свържете с администратора на сайта през страницата за контакти. След като ни предоставите данните за вашата фирма, ще ви бъде издадена фактура, на основание на която да извършите плащане по банков път.

ВНИМАНИЕ!

Тъй като би било безсмислено всички обекти да бъдат ВИП, броят им е ограничен до лимит от 30% от всички регистрирани на сайта обекти за съответното населено място, което към днешна дата е 6 за Жеравна. След запълване на този брой, нови ВИП обекти ще бъдат приемани само по изключение, при увеличаване на общия брой на обектите или след изтичане и неподновяване на абонамента на някой от съществуващите ВИП обекти.


Случайно избран ВИП обект. Станете ВИП!
Последни новини

Новини от Жеравна

Фестивал на фолклорната носия Жеравна 2024

Фестивалът на фолклорната носия Жеравна 2024 ще се проведе на 23, 24 и 25...

Фестивал на фолклорната носия Жеравна 2023

Фестивалът на фолклорната носия Жеравна 2023 ще се проведе на 18, 19 и 20...

всички новини
Жеравна в социалните мрежи Page Group Channel

Фонд Жеравна